Eiendomsutvikler

Ø2B er en eiendomsutvikler som alltid er på jakt etter tomter og næringseiendommer med utviklingspotensial. Er du eier eller formidler av slike, setter vi stor pris på å få snakke med deg.

Har du en eiendom på det sentrale Østlandet eller i Oslo, vil vi gjerne snakke med deg angående eiendomsutvikling. Både kjøp og andre samarbeidsformer er interessant for oss.

Eiendomsutvikling og konseptutvikling

I utviklingsfasen av et prosjekt er det svært viktig for oss å skape de beste løsningene for grunneier, omgivelser, boligkjøpere og næringsleietakere. Vi er opptatt av å se på et bredt spekter av løsninger en tomt gir, og vurderer derfor alltid flere alternative løsninger på våre prosjekter. De beste løsningene finner vi ved å involvere flere samarbeidspartnere og kompetanseområder i denne fasen.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du søker samarbeid innen eiendomsutvikling.

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
99 100 220


Østlandske Bygg og Betong utfører alt innen byggentrepriser for private, kommunale og statlige kunder.

Vår målsetting er å levere arbeid av høy kvalitet. Positive omtaler fra våre kunder er vår viktigste reklame.


Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf.: 99 100 220

Boecksgate 1
1473 Lørenskog