Skip to main content

Rehabilitering

Rehabilitering, istandsetting av en bygning slik at hele eller deler av bygningen får en teknisk eller bruksmessig standardheving.

Ø2B utfører de fleste former for rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Vi kan utføre rehabilitering av bygårder, kontorbygg, boligblokker og eneboliger. Ønsker dere rammeavtale for å sikre forefallende vedlikehold på bebyggelse, ta kontakt.

Med vår kompetanse er du sikret en helhetlig tilnærming til dine ønsker og behov.

Hvorfor rehabilitere?
Bygninger forfaller ofte helt før de vurderes å rehabiliteres. Det er ikke økonomisk eller miljømessig. Vår erfaring tilsier at de fleste investeringer i rehabilitering har kort tilbakebetalingstid.
Bygninger kan fremstå som moderne, tidsriktige og mer attraktive for leietakere. Vi er behjelpelig med å finne riktige og skreddersydde løsninger som vil utnytte byggets potensiale, bevare og øke verdien, samt bevare eiendommens identitet.

Skal dere rehabilitere, ta kontakt for mer info!

Vi kan hjelpe deg med:

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
952 83 220

Entrepriser