Totalentreprenør fra A til Å

Ø2B er totalentreprenør, og vi tar oss av byggeprosjektene fra A til Å. Etter den første kontakten og vi har blir presentert for ønsker og planer i forbindelse med prosjektet, gir vi kunden en pris. Når kontrakten er inngått, guider vi kunden gjennom hele prosessen.

Vi har ansvaret
Vi kjøper inn underentreprenører som elektrikere og rørleggere etc. men det er vi som styrer og har ansvaret for fremdriften i prosjektet. Fordelen er stor for deg som kunde da du kun forholder deg til oss som totalentreprenør gjennom hele byggeprosjektet.

Totalentreprenør med kompetansen
Vi besitter en stor kompetanse selv, og dette gjør at prisen til kunden blir lavere og at vi har full kontroll med prosjektet slik at det blir gjennomført til rett tid. 

Totalleverandør av håndverk og bygg tjenester.
Vi skreddersydde prosjekter der du kan forholde deg kun til ett og samme firma, uavhengig om det er mur, tømrer, grunnarbeider eller f.eks rørlegger, elektro eller overflatearbeider. Dette fører til en effektiv drift av prosjekter, god kontroll, samt felles kvalitetssikring og HMS, og ikke minst en økonomisk gevinst for deg som kundr.

- Vi er godkjent for ansvarsrett og våtromsbedrift

Entrepriser

Eiendomsutvikling

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
99 100 220

Firma og næring:

Privatpersoner kan vi hjelpe med:


Østlandske Bygg og Betong utfører alt innen byggentrepriser for private, kommunale og statlige kunder.

Vår målsetting er å levere arbeid av høy kvalitet. Positive omtaler fra våre kunder er vår viktigste reklame.


Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf.: 99 100 220

Boecksgate 1
1473 Lørenskog