Skip to main content
Kjellervest kran Kjellervest kran

Som totalentreprenør er du sikker på at vi påtar oss ansvaret for både prosjekteringen og utførelsen av prosjektet.

  Totalentreprenør

  Ø2B har siden starten i 2015 vokst til å bli en av distriktets største entreprenører innen nybygg og rehabilitering. Vi tror mye av årsaken til suksessen vår er at vi hele tiden fokuserer på kvalitet, funksjoner HMS og miljø  – fra administrasjon og prosjektledelse til tømrerarbeid og materialvalg. På den måten opplever kundene våre at de er i trygge hender og kan senke skuldrene.

  Ø2B utvikler og vedlikeholder eiendommer, næringsbygg og fører opp nybygg for privat og næring.

  Vi har ansvaret
  Vi kjøper inn underentreprenører som elektrikere og rørleggere etc. men det er vi som styrer og har ansvaret for fremdriften i prosjektet. Fordelen er stor for deg som kunde da du kun forholder deg til oss som totalentreprenør gjennom hele byggeprosjektet.

  Totalentreprenør med kompetanse
  Vi besitter stor kompetanse selv, og dette gjør at vi leverer til avtalt pris og at vi har full kontroll med prosjektet slik at det blir gjennomført til rett tid

  Totalleverandør av håndverk og bygg tjenester.
  Vi skreddersyr prosjekter der du kan forholde til ett og samme firma. Dette fører til en effektiv drift av prosjekter, god kontroll, samt felles kvalitetssikring og HMS, og ikke minst en økonomisk gevinst for deg som kunde.

  - Vi er sentralt godkjent for ansvarsrett i betong- og trekonstruksjoner i tiltaksklassene 1 og 2